Pišite o onom što vas zanima u našem vremenu i prostoru. Ukazujte na pojave, iznosite svoja osjećanja, mišljenja i stavove. Razmatrajte, tumačite i objašnjavajte ono što mislite da možda i druge zanima. Podijelite vaše zanimljive foto-eseje, filmove, publikacije i linkove s drugima. Vodite lični, društveni ili žanrovski dnevnik. Bavite se građanskim novinarstvom i publicistikom. Pišite članke, kolumne, priče, eseje i poeziju. Slikajte svijet onako kako ga doživljavate svojim čulima.
 
Hvala Vam što ste nam se pridružili i što poštujete pravilakodeks i etičke norme blogovanja!
 
Naravno, kao i u drugim sličnim publikacijama otvorenog tipa, uredništvo ovog sajta ne zagovora i nužno ne podržava stavove koje iznose pojedini autori. Isto tako, autori snose odgovrnost za svoje napise i tvrdnje koje iznose.

Ovaj sajt omogućio je Komunikološki koledž u Banjaluci. Zabranjeno je kopiranje, snimanje, preštampavanje i korištenje dizajna i sadržaja ovog sajta bez pismene dozvole Komunikološkog koledža u Banjaluci i autora sadržaja. Koledž poštuje privatnost i ne prikuplja lične podatke o posjetiocima ovog sajta, ali posjetioci i korisnici sajt koriste na vlastitu odgovornost. Samim korištenjem sajta posjetioci prihvataju da Komunikološki koledž u Banjaluci ne snosi bilo kakvu zakonsku odgovornost za posljedice takvog korištenja. Autori i komentatori su dužni da poštuju pravila, kodeks i etičke norme blogovanja.

Leave a Reply